6021 entry daha
  • buralarda pek çok kez savunduğum streaming sitesi.
    lakin cidden cılkı çıktı artık . başrolünde kadınların olduğu kadın hikayelerini anlatan istediğin kadar dizi yap , tek ses etmeyiz . güzel olanı da sorunsuz izleriz de niye erkeklere özel hikayelerin anasını ağlatıyorsunuz ki. en son heman dizisi mesela. bu karakterin fanları kimler o dönemde yaşamış ve şu an orta yaşa merdiven dayamış erkekler.
    şimdi bu dizinin devamını çekip de başrole teela yı koyup , heman i de yan karakter yapmanın anlamı ne . her şeyden önce bunu yaparken ki amaç ne , tutacağını mı sanıyorsunuz . en son örnek cursed adlı dizi işte .
    belirli kitlesi olan bir hikayeyi alıp kurcalarsanız ortaya hayal kırıklığı çıkıyor . fan grubu zaten baştan nefret ediyor , fan grubu dışında da yeterince ilgi çekemiyor yapım ve iptal oluyor .
    sjw olayına , lgbtq temsiline hepsine okeyim de erkekler de bu dünyanın insanları be arkadaş. onların da kendilerine özel zevkleri olabilir .
    niye b.k ediyorsunuz her şeyi ki. shera yı yeniden yaptınız , daha çocuklara ve kızlara özeldi bu yapım . heman de erkeklere ve erkek çocuklarına kalsaydı be netflix .
1415 entry daha
hesabın var mı? giriş yap