• rambo berk marmara üniversitesi bahçelievler kampüsünde kapıda görevli bir polistir. güzel yurdumda bunca üniversite, bunca üniversitede onca kapı polisi varken kendisinin sözlüğe başlık olmasındaki sebep nedir? ve neden "rambo" denmektedir kendisine?

    bu ikinci sorunun cevabı berk'in gözlerinde değil, gözlüklerindedir. yaz, kış, güneş, bulut dinlemeden her daim güneş gözlükleriyle dolaşır berk; silvester stallone'un cobra filminde taktığı güneş gözlüğünün aynısıdır bu gözlük.

    birinci sorunun cevabı ise zannederim ki karakteristiğinde yatar rambo berk'in. daha okuldaki ilk gününüzde kapıda kimlik kontrolü esnasında farkedilir; farkedilmemesi imkansızdır zira avaz avaz

    -eveeet, kimlikasyon lütfeen!

    diye bağırmaktadır. ilk günlerden sonra berk ağaeyin bu hareketine alışır, artık sizi şaşırtamayacağını düşünürsünüz; ama yanılırsınız. berk okul binası içinde dolaşıp her öğrenciye birşeyler söyler, kimse pek dinlemez, dinlenmemenin utancını sindiremediğinden kendi kendine konuşuyormuş gibi yapar, ve sonuç okul içinde kendi kendine konuşup gülen, sinirlenen bir adamdır.

    çok orjinal bir karakterdir, haşır neşir olunmasa da direk sempati yaratır insanda.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap