654 entry daha
  • ciddi ilişki sevmememe rağmen bu eylemi gerçekleştiren türk erkeğini kutlarım. eğer bir erkek evlenmek gibi bir hata yapıyorsa, bunu rus veya ukraynalı bir kadınla yapmalı. ben hayatımda böyle tatlı ve sevecen kadınlar görmedim. güzelliklerini hiç saymıyorum çünkü ortalama bir rus/ukraynalı kadının güzelliği ortada.

    ukraynalı bir kızla 2-3 ayım geçti. ismini alyona diye söylüyordu bana ama yazılışı alogna diye hatırlıyorum tam da bilmiyorum doğrusu. ben 18 yaşında ehliyeti yeni almış biriyim(şu an 19), o da 19 yaşında ukraynadan gelmiş okuyup çalışan biri(müzikle ilgili bir şeyler okuduğunu söylemişti de çok kurcalamadım). hayatımda böyle cana yakın bir kız daha tanımadım. güzelliği zaten apayrı bir derecedeydi. ufacık bir iltifatımda kız havalara uçuyor, bir çiçek alıyorum sürekli çok güzel koktuğunu falan söylüyor ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. oyunculuk sıfır, ne düşünüyorsa korkmadan söyleyebiliyordu. ve şansıma ingilizcesi de iyi sayılırdı yani genelde ukraynalı kızlar ingilizceyi zerre bilmez. ilk iki ayımız rüya gibiydi, hayatımın en güzel 2 ayıydı. neredeyse her gün buluşuyorduk. sonrasında, fransa'daki yakın bir akrabamızın lokantasında çalışmak üzere 4-5 ay gitmem gerektiğinden ayrıldık. 2-2.5 ay içerisinde hiç kavga ettiğimizi hatırlamıyorum, şakalar gülüşmeler ve eğlenceyle geçen bir 2 ay. ciddi ve uzun süreli bir ilişki yaşasaydık ne olurdu bilmiyorum tabii ki ama tahminime göre pek de farklı olmazdı.

    diyeceğim o ki; eğer hakikaten evlenmek istiyorsanız garip garip yerlerde zaman bile kaybetmeyin. ya tatil bölgelerine gidin bulun(ki ben buna benzer bir yerde bulmuştum ve korona tam gündemdeyken, şu an her yer rus kızı dolu şansınız çok daha fazla), ya da rusya'ya, ukrayna'ya gidip oradan bulun ve evlenin. hayatınızı birine bağlamaktan ve ömür boyu o kişiyle birlikte olmaktan bahsediyoruz. türk kızıyla olmaz bu işler, en azından benim kafamda insanlar için.
213 entry daha
hesabın var mı? giriş yap