39 entry daha
  • insanlara hayatın ne sunduğunu gördüğümüz doğum haritasını yorumlayarak, neden başınıza bazı olayların geldiğini;

    ne yaparsanız hayatınız bereketlenir?
    cezalandırılmamak için ne yapmalısınız?
    hangi konularda şanslısınız?
    hangi konularda sınanacaksınız ve bu sınamadan nasıl en az zararla kurtulabilirim?
    ne tür yardımlar yaparak haritanızı güçlendirebilirsiniz?
    mobbinge uğruyorum, bunun bir çözümü var mı? gibi daha birçok soruya cevap bulabilirsiniz. sevgiliniz ile aranızdaki iletişim, hangi yıl evlenebilirsiniz ya da en önemlisi hangi yıl evlenmemelisiniz. profeksiyonda mars 7. evde evlenirseniz boşanırsınız. ben herkesten farklı olarak dereceleri de işin içine katıyorum, eğer 4. ev yerleşkeniz var ise, 9 kişilik haritanıza gidip oradan bunu nasıl temizlersiniz onu da söylüyorum. normalde bu ileri astrolojiye giriyor, biraz daha pahalı oluyor ama standart incelemede çözüme gitmek için o evin bulunduğu gezegenin haritasını inceliyorum, hemde aynı fiyata. 10 tane doğum haritası inceliyorsunuz, sizin aslında 10 tane haritanız var.

    kötü harita yoktur bunu unutmayın. çalıştırılmayan harita vardır. benim haritamı yorumlayan çok kişi oldu, eğer onlara kalsaydı, benim bir hayatım olmamalıydı. yok kare açılar, yok bilmem ne saçmalıklar diyerek benimde yıllar yıllar önce modumu düşüyorlardı. tabi çok fazla kitap okudum ama astrolojinin yorumlamasının matematik olduğunu fark ettiğimde işler değişti. çaprazlamayı bulduktan sonra aslında harika bir haritam olduğunu fark ettim. bereketli, toksiklik yok, saplantı yok. onların bahsettiğinden çok daha farklı bir haritam varmış. bir arkadaşım 2 kişiye haritasını baktırıyor-baya pahalı bir ücret ödüyor- öyle saçma şeyler söylemişler ki, kız hayata küsmüştü. fakat ben inceledim, gayet güzel bir haritası var. belli taşlarla topraklanacak ve o güzel enerjisini kendine has bir mesleğe yöneltecekti. kendisine emlak işine girmesini söyledim. çünkü satış enerjisi inanılmaz yüksek ve güzel para kazanıyor artık. onun hayatında her şey yolunda. temiz enerjiye sahip insanlara yönelin, herkes doğum haritası yorumlamamalı ve mutlaka ama mutlaka matematik bilen birisine yönelin. geçmiş yüzyıllarda bu işleri fizikçiler, matematikçiler yapardı. ezberleyebilirsiniz ama en son işe yarayacak kısım yine matematik istiyor.

    ben üniversite tercihi yapacak arkadaşlara yardım amacıyla bu entryi giriyorum. eğer aklınızda birkaç meslek var ve kararsızsanız bana bilgilerinizi verin ücretsiz bir şekilde hangi meslekte yeteneğiniz var ona bakabilirim. mesela şans noktanız balıkta ise harika şeyler tasarlayabilirsiniz ve 6. ev stelyumu ile çaprazlarsam bunu aslında harika bir yazılımcı olabileceğiniz ortaya çıkar. algoritmaları zihninizde oluşturur ve yazılım sistemini en iyi şekilde ortaya çıkarırsınız. şans noktanız terazide ise, moda konularında iyi olduğunuz gibi, hukuk alanında da başarı gösterirsiniz. belli stelyumlar yakalarsam eğer, çaprazlayıp aslında çok iyi bir mühendis olabileceğinizi size söyleyebilirim.

    doğum haritası raporunu ücretli yorumluyorum(kraliyet yıldızları ve profeksiyonda 5 yıllık bakım dahil). sinatri, kompozit, astrokartografi, yer değiştirme haritası gibi aklınıza gelecek her astrolojik incelemeyi yapıyorum. sadece meslek seçiminizde size haritanızın ne sunduğunu ücretsiz söyleyebilirim. bu üniversite tercihi yapacak arkadaşlara bir nebze yardımım dokunursa ne mutlu bana. mc yengeç ise mesela ailenizin yaptığı meslek ya da işe göre bir meslek seçmelisiniz.

    doğum haritası raporu örneğini göstereyim size. örnek için hazırlanmıştır
    genel olarak bu benim haritamı çalıştıran bir uygulama. verteksim 8.evde prcyon kraliyet yıldızı ile kavuşumda, verteks hayatta sıçrama noktası demektir ve prcyon'da aynı şekilde kavuşum yaptığı konuda sıçrama yaptırır. 8. ev konularından birisi de astrolojidir ve bu etki çok muazzam bir etki, ben bu enerjiyi çok seviyorum. zaten çok pahalı bakmama nedenim bu. yani ben harita inceledikçe daha bereketleniyor hayatım. jüpiter 9. evde ve 5 derecede, haritamı çalıştırdığım için hep yurtdışı işlerine gidiyorum. 1 hafta sonra özbekistan'a gideceğim. sizde haritanızı çalıştırarak kaliteli bir hayat yaşayabilirsiniz. saygılarımla.

    edit: şimdiye kadar mesaj atanların çoğunluğunun şans noktası 11. evde. 11. ev yüksek enerjilidir. güzel bir yerleşim. eğer bunu iyi kullanırsanız, paraya para demezsiniz.

    edit2: şimdiye kadar 25 kişiye baktım arkadaşlar. çekinmeden yazabilirsiniz. bir faydam dokunursa ne mutlu. dışarıdan görenler ve iletişim kurmak isteyenler olursa, ugurozenma@gmail.com'a mail atabilirsiniz. meslek seçiminde yardımcı olmayı çok isterim. saygılarımla.

    edit3: instagram @ugurlutarot adresini daha yeni açtım. plüton kova döneminin özgün ve kaliteli paylaşım ruhuna hizmet etmek için. burada olacak olanlar orada da olacak. bilginiz olsun.
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap