3 entry daha
  • ilk aldığım seanslardan bir tanesidir. bir psikolog tarafından sistemleştirilmiş olması ilgimi çekmişti. çalıştığımız konu ile ilgili çıkan her maddede hayranlığımın ve şaşkınlığımın arttığını hatırlıyorum. daha sonraki seanslarda da durum değişmedi.

    2020 aralık ayından beri eğitimini alabilmek bedenimden izin almaya çalıştım. geçen hafta eğitimini aldım. düşündüğümden çok daha kolay öğrendim. bir haftaya sayısız seans sığdırmış olmamın payı büyük tabii. seanslarda hediye ettiğim kişiler de nokta atışı tespitlerine oldukça şaşıyor. sadece duymak ve fark etmek bile şifadır.

    bu yöntemi detaylı anlatmak seansın uygulanışına şahit olmadan güç. dosyalarla çalıştığımız bir sistem. birçok yöntemde bilinç ne kadar izin verirse o kadar derine inebiliyoruz. innerspeak ile, yeni ismi jean adrian arınma sistemi, yüksek benlik düzeyinde çalışıyoruz. hatırlamadığımız, fark etmediğimiz birçok bilgiye daha kolay ulaşmak mümkün.

    3 kız kadeşime seans hediye etmek istiyorum. tek bir şartım var "ücretsiz, denesem ne kaybederim. " bakış açısıyla değil kalbinize "bu yöntem bana katkı mı?" diye sorup evet cevabını alarak yazmanız.

    edit : seans yapacağım 3 kız kardeşimi de belirledik. ek olarak deneyimlemek isteyen 3 kız kardeşime bir kuruma yapacağı bağış karşılığı seans yapacağım.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap