45 entry daha
  • bu metroda yol almak, varis noktaniza zamaninda ulasmak icin ittirerek binmek gerekiyor eyvallah fakat onun da bi kac yolu var, hemen izah ediyorum.

    eger nazik, zarif ve insanlari itemeyecek derecede aile terbiyesi gormus biriyseniz (bkz: ben) oncelikle kapinin acilacaga yeri dogru tahmin ederek, yere saglam basarak guzel bir pozisyon alinir. arkanizda uygun sayida kingpin formunda kadin yolcu olmasina dikkat edilir. tren gelir, kapi acilir ve iste tam o anda sonbaharda dalindan kopup yere dusen bir yaprakmiscasina kendinizi birakin ve arkanizda sinsice bekleyen o dev tsunamiye, caglayana teslim olun. goreceksiniz ki, agzina kadar dolu vagona binmis ustelik ta oteki kapiya kadar da ilerlemissiniz. tutunmaniza bile gerek yok, o muhtesem etten duvar sizi dengede tutacaktir.

    yok efendim eger sokakta omuz atmaktan zevk alan, itip kakmayi yasam tarzi haline getirmis biriyseniz o zaman teknik su ; yine kapinin acilacagi yer sezilir ve yere saglam basilir. kapi acilir acilmaz simsek gibi sirtinizi kapi yonune cevirip, huraaaa diye bagirarak sirt sarji yapilir. arkanizda bogru birbirine gecmis kadin, cocuk ve yaslilarin cigliklarina aldirmadan, ceset cigneyen eli baltali barbar conan misali magrur bi sekilde yolculugunuza baslayabilirsiniz.

    moskova metrosuna ileri binis teknikleri ~ volume i
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap