41 entry daha
  • gerçekten kültürlü ve zeki bir kadın ortamlarda ben çok zekiyim çok kültürlü bir kadınım diye bağırmaz. gerçekten kültürlü bir kadın her daim öğrenmeye açtır ve her daim eksiği olduğunu bilir, genelde mütevazi kişilerdir ve şu bir gerçek ki cahil bir insan bir ortamda "ben çok kültürlü bir insanım" diyerek olmayan egosu ile ortalarda dolaşır. zeki kadın ortama uyum sağlayan kadındır, zeki kadın bir insanı anlamaya çalışan kadındır, zeki kadın nerede ne yapması gerektiğini bilen kadındır, zeki kadın duyguları ile mantığını senkronize bir şekilde kullanan kadındır, zeki kadın bir insanın seviyesine inebilen kadındır ve zeki kadın çoğu şeyi görüyor olsa bile düşüncelerinin doğru çıkıp çıkmayacağını bekleyen kadındır. ben hiçbir yetkin insanın ortalıkta "ben harikayım" diye bağırdığını duymadım.

    erkeklerin böyle kadın yoktur demelerine pek bakmayın, çünkü adamın seviyesi neyse hayatındaki kadınlar da aynı seviyede olacaktır. tabi erkekler genel olarak böyle bir kadın yerine şöyle işveli, cilveli, onlara hayat ışığı olacak, onlar ne yapsa affedecek, pozitif bir şekilde onları sürekli pohpohlayacak, hayat dolu kadınları tercih ettikleri için böyle bir kadınla olmak imkansızlık seviyesinde olacaktır. ha zeki kadın bir insanı genelde anlamaya çalışır. insanların seviyesine inmeye çalışır ama günün birinde bunun olmayacağını anlar, olmaz çünkü karşısındaki adamı anlasa bile o adam onu genellikle anlamaz.

    zeka ve kültür instagram kullanmıyor olmakla, bir iki kitap okumakla olacak şey değildir. beynin sürekli olarak çalışması anlamına gelir, her daim bilgiye aç olmak anlamına gelir ve üzgünüm ama çoğu zaman aptallar arasında çıkış yolu bulmaya çalışmak anlamına gelir. zeki ve kültürlü kadınlar bir yerlerde var, siz merak etmeyin tek sorun siz onları bulacak, bulsanız bile hayatınızda tutacak kadar zeki bir adam mısınız?

    zeki kadın çoğu zaman için bir şeyleri en başından anlar ama yaşayarak da görmek ister aynı zamanda. yanılmak ister ama çoğu zaman yanılmaz. zeki, karakteri sağlam ve kültürlü bir kadın bir adamın hayatında başına gelecek en mükemmel şeylerden birisidir, bu kadın sizi seviyorsa ve sizin yanınızda kalıyorsa bu harika bir şeydir ama bunun kıymeti çoğu zaman için bilinmedi ve bence hiçbir zaman da bilinmeyecek.
267 entry daha
hesabın var mı? giriş yap