6 entry daha
  • incili çavuş'tan anekdotlar..."özürü kabahatinden büyük" . üniversite kapısında kendi eğitim hakkını kısıtlanmış olarak kullanmak zorunda kalmak ile türbanı arasında yaşadığı bir anlık çatışmada , tercihini fakülteye/okula girmekten yana kullanan kızların durumunu demek böyle değerlendiriyor adam.
    demek donunu çıkarıp girmiş oldu kızlar. mesele donla üniversiteye girmeyi yasaklamak olsa donlarını çıkarakcaklardı demek. bundan başka anlam çıkmıyor. kendi düz ve verimsiz fikrini türbanlılara mâl ederek aklı sıra partisinin politikasına hizmet ediyor. türbanlıların çok sıradan kıstaslarla ve basit ayrımlarla hayatı algılayan insanlar olduklarını düşünüyor belli ki.
    mesele ile ilgili bir sonraki beyanı "türbanlılara donunuz mu türbanınız mı diye sorun bakalım ne cevap alacaksınız" olmasın sakın? onu diyen bunu da düşünebilir.

    bu olay dahilinde zapsu'nun bu kaba ve düzeyi düşük benzetmesini bile savunacak mecali kendisinde gören ve fazladan çaba gösteren arkadaşları da anlamak zor. esasında anlaşılacak bir tarafı da yok. türbanla külot arasında bağ kuran zapsu'nun yersiz yakıştırmasında sakınca görmeyen bakış açısı, bundan çıkan mizaha tepki gösteriyor. hey ki hey.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap