20 entry daha
  • gerçekten insan zihninin karmaşıklığına bu denli güzel bir bakış açısıyla bakan az içerik vardır. kurtulamadığımız düşünceler, kötü fikirler, takılıp kaldığımız geçmiş olaylar, yanlış anlaşılmalar... neler neler işlenmemiş ki! bu düşüncelerin bilfiil zihinde de olsa somut görünümlü bir dünyaya dökülmesiyle iç yüzlerini görebiliyoruz.

    hikâyesi, yapısı ve anlattıkları haricinde de ilk oyunun kalitesini bir çıta daha yukarı taşıyan harika bir başyapıt. harita genişlemiş, içi çok güzel doldurulmuş, diyaloglar akıp gidiyor ilk oyundaki gibi. hikâye kendini asla açık açık belli etmiyor, sırları ve sürprizleri saklamayı çok iyi başarıyor, bunu da kaliteli hikâye örgüsüne borçlu. bir yandan merak ettirmeyi, bir yandan sel verip sır vermemeyi de başarmışlar.

    müzikleri, yaratılan inanılmaz orijinal zihin dünyaları, hepsi beni alıp başka bir diyara götürdü. sıradan bir oyun değil, tabiri caizse bir "deneyim" oldu bu oyunu oynamak.

    şu şarkı sözleri için bile kim bilir ne kadar kafa patlatıldı, emek verildi, bu ortam hazırlandı, bu karakterler yazıldı...

    https://www.youtube.com/watch?v=7sbdwn1d_pu

    bu yıl için en favori oyunum budur, muhtemelen de değişmeyecektir. keşke görmesi gereken ilgiyi görse...
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap