18 entry daha
  • her türlü insanla muhatap olacağınız acı bir kyk gerçeği.

    ilk yıl tam devlet yurdunda kaldım, bu yurtta her katta duşlar 20 kabin yan yana ortak şekilde. yeni odama girdiğimde 3 ayı oda arkadaşım spordan gelmiş ve duşa geçiyordu. ben de yoldan geldiğim için eşyalarımı hızlıca koyup onlardan sonra duşa geçtim, onlar kabinlere benden önde girdiği için benim geldiğimi görmediler. duştayken bu üç ayı arkadaş birden benim hakkımda konuşmaya başladı.

    saç kurutma makinemi ve ütümü görmüşler, bu onlar için büyük bir avantajdı. bir sürü tişörtüm vardı, bunları nasıl yürüteceklerinin planını yaptılar. şampuanımı, sabunumu, diğer eşyalarımı.. üstelik birisi, memlekete giderken valizimin birisini ödünç(?) alma planı dahi yaptı. beni nasıl kekleyeceklerini birbirlerine anlatıp güldüler, sonra da çıkıp gittiler. tabii ki hiçbir şeyimi vermedim, o günden sonra dolabıma iki kilit taktım.

    özellikle baş ayıdan çok çektim, ayı diyorum ama lafın gelişi değil, bu ayı arkadaş çıplak yatardı. evet, üç erkeğin daha bulunduğu odada çıplak uyumayı çok severdi ve sürekli ter kokardı. gecenin bir yarısı kulaklık takmadan telefondan film izleyip kahkahalar atardı, uyardığımda ise ben böyle seviyorum ne yapabilirim, derdi. yine gecenin bir yarısı odada cips yerdi, her taraf kokardı. diğer ayı ise sürekli bel altı muhabbet yapardı. üçüncü ayı ise bunlara uyardı. gece uyumaz gündüz kalkmazlardı. çok tartıştım hepsiyle, öyle böyle değil, sonunda bu odaya tahammül sınırım üç hafta oldu, oradan asıl kaçtığımı hatırlamıyorum bile.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap