43 entry daha
  • böyle başlıklara yazmayım yazmayım diyorum ama sol frameden aşağı düşmüyor dayanamıyorum. sonra sözlükte konuştuğum insanlar hakkımda yanlış kanıya varıyorlar, allahım sen affet, yapacak bir şey yok.

    yahu şu başlığa giriyoruz, okuyalım da bir şeyler öğrenelim, neymiş ne değilmiş diye yine askerlik şubesi yine askerlik şubesi. yine erkekler döktürmüş kadın şöyle zevk alır/kadın böyle zevk almaz. kadın şöyle hisseder/kadın böyle hisseder. arkadaş kim kimi sikiyor ya nereden biliyorsunuz? siz eğer cow gay yaptıysanız anlatın yoksa susun.

    erkek açısından değerlendirme ve yorum yaparsak; görsel açıdan, doggy dediğimiz pozisyondan daha güzeldir. ilk görüş için güzel bir sırt, güzel bir bel, güzel bir kalça gereklidir. bonus olarak kalemle toplanmış saç eklentisi kullanabilirsiniz.*

    sonrasında, şöyle partnerinizi öne doğru eğerseniz biraz, rahim duvarına doğru baskı yapabilirsiniz. kadın için ne olur bilmem ama sizin için hissiyatlı olur. bir süre sonra partnerinizi daha da öne eğerek, ellerini ayak bileklerinize koymasını söylerseniz size de kendi ellerinizi kullanma fırsatı çıkar. görsel olarak güzeldir. he bu pozisyonda çükü dışarı çıkanlar oluyormuş onu da yeni öğrendik, o da allah vergisi ona yapacak bir şey yok, bir şey diyemiyorum.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap