1109 entry daha
  • bu komplo teorisyenleri artık öyle bir beyinsiz ki;
    adamlar binlerce simülasyon, bilimsel veri eşliğinde bir öngörü yayınladığında bunu "ee demek bizi böyle sikecekler" olarak algılıyorlar.

    10 sene içinde istanbul'da deprem olacağı öngörülüp deprem olduğunda da bu dalyaraklar çıkıp amerika'nın haarp ile depremi oluşturduğunu, istanbul'da deprem olacağını zaten bilmem kaç gün önceden şu şu sempozyumlarda ima ettiklerini anlatacaklar.

    neyse ki sizin gibi dalyarakların dünyanın hiçbir geleceğinde söz hakkı yok. olmayacak da. dünyanın geleceği sadece bilimsel öngörüyü ciddiye alan insanların olacak.

    bill gates de %100 haklı.
    dünyada 50 yılda bir pandemi oluyor, ve 2021 yılında olmamıza rağmen bu pandemi karşısında bi sik yemeden duruyoruz ve ilk ilacı 365 gün sonra üretebiliyoruz. bunun tüm dünyaya dağıtılabilmesi bile yıllar sürüyor.

    hayatta kalmak istiyorsak, pandemi koşullarında tüm dünyaya yetecek sayıda aşı üretecek fabrikalar sürekli hazır bekliyor olmalı.

    amerika'nın uzaylılar tarafından istila edilmesi durumunda ne yapılacağına dair her türlü plan ve program var, ancak dünyada bir pandemi çıkması durumunda (ki bu 50 yılda bir olan bir şey. yine olacak), 8 milyar insana kısa sürede nasıl aşı tedarik edileceğine dair hiçbir panik planı yok.
360 entry daha
hesabın var mı? giriş yap