710 entry daha
  • geçen sene oynadığımız; oyunu sağ tarafa yık, rakip defansı o tarafa çek, rosier ve ghezzal ile birlikte oyunu hızlandır rakibin dengesini boz ve larin'i arka direkte demarke şekilde topla buluştur stratejisinin bir sonraki adımını uyguluyoruz bir süredir.

    olay aynı şekilde gelişiyor, rakibi kendi sağımızda dar alanda topluyoruz, larin öne doğru fake koşu atıyor arkasındaki defans oyuncusunu da kendisi ile birlikte orta alana kadar çekiyor, rıdvan da solda oluşan boş alana koşu atıp işi bitiriyor.

    son 2 maçta 2 gol attı rıdvan peki bu 2 golde topa toplam kaç kere dokundu golü atarken. 3, ikisi zaten şut dokunuşu.

    çok temiz bir organizasyon,

    rıdvan'a gelirsek, maç içerisinde bin defa deniyor, yani sadece rıdvan'a odaklanın mesela bir set hucumunda, rıdvan defans arasına koşu atıyor, pas alamıyor geri geliyor bir daha koşu atıyor, alamıyor bir daha atıyor. 1 hucumda 5 defa koşu attığını gördüm, durmadan deniyor ama durmadan.

    topa ilk temasta ayağında aşma sorunu var, onu hallederse daha iyi olur gibi duruyor. geniş alanda avantajına ama önünde rakip varken adana maçında 2-3 kere top kaybetti bu kontrol şekli yüzünden.

    çok iyi bir son vuruşcu, geçen maç direk dibine, bu maç kaleci yatarken ters köşeye fox in the box resmen. beşiktaş daha çok ekmeğini yer rıdvan'ın. n'kodou geldikten sonra özellikle larin'in topsuz oyunda yaptığı işleri n'kodou topla da yapacaktır. ona ikili sıkıştırma gelirken rıdvan o koridorları maden gibi işler, özgüveni de yerine geldi çalımlar vs. ayağına taş değmesin.
743 entry daha
hesabın var mı? giriş yap