4903 entry daha
  • hiçbir ücret ödemeden yabancı dil öğrenmek için kullanabileceğiniz bazı faydalı uygulamalar, youtube kanalları ve siteler.

    1. language learning with youtube

    youtube'u direkt ingilizce öğrenme platformuna çeviren bu chrome eklentisi ile tüm videolara istediğiniz dilde ve sayıda alt yazı ekleyebilir ve kelimelerin telaffuzlarını dinleyebilirsiniz.

    2. language learning with netflix

    bu eklenti ile netflix'te izlediğiniz her içeriğe istediğiniz dilde alt yazılar ekleyebilir, durdurup istediğiniz kelimenin anlamına bakabilir ve telaffuzunu dinleyebilirsiniz.

    3. bbc learning english

    sitedeki seviye tespit sınavını cevapladıktan sonra sınıf ortamında gibi ingilizce ders videolarını seyredebilirsiniz. ücretsiz üye olursanız, ilerlemeniz kayıt altında tutuluyor ve sonunda online sertifikaya sahip olabiliyorsunuz.

    4. engvid: learn english

    ingilizce öğreten 11 kanalın birleştiği bu youtube kanalında istediğiniz seviyede ve konuda öğrenmek istediğiniz dersi istediğiniz hocanın videolarından izleyebilirsiniz.

    5. clever bot

    pratik yapmak istiyorum diyenleriniz için istediğiniz zaman, istediğiniz kadar ingilizce konuşabileceğiniz bir bot.

    6. voscreen

    telefonda tablette hatta akıllı tv'de kullanabileceğiniz bu uygulama, size popüler film ve dizilerden bazı sahneleri izletiyor ve doğru çeviriyi bulmanızı istiyor.

    7. open learn

    ingilizceden çinceye kadar birçok dilde ücretsiz olarak eğitim almak için bu siteye üye olmanız yeterli. ayrıca yabancı dil dışında birçok konuda da ücretsiz eğitimlere erişim sağlayabilirsiniz.

    8. open culture

    tam 48 dilde ücretsiz eğitim videolarına ulaşabileceğiniz harika bir site.

    9. how to write an essay

    tamamen ücretsiz olan bu site ile akademik makalelerin nasıl yazılacağına dair eğitimler alabilirsiniz.

    10. business english pod - learn business english

    insan kaynaklarından teknolojiye her alandaki iş ingilizcesini başlangıç seviyesinden itibaren öğrenebileceğiniz bir youtube kanalı.

    not: internet ortamından derlenmiştir.

    debe editi: daha önceleri de bu girdiye benzer şeyler paylaşmıştım fırsat buldukça paylaşmaya devam edeceğim. daha çok kişinin faydalanması açısından (bkz: #126276759)
1932 entry daha
hesabın var mı? giriş yap