433 entry daha
  • gayet izlenir, güzel dizi, 7.5/10. umarım ikinci sezon gibi bir saçmalık yapıp tadını kaçırmazlar.

    bence de oldukça çok mantık hatası var içerisinde. tabii bu onu izlenemez kılmıyor, sadece bu tarz ölüm/yaşam oyunlarını konu alan filmleri oldukça seviyorsanız haliyle gözünüze çarpıyor. çoğu entryi okudum, bahsedilmeyen ve bence mantık hatası olan şeyler ise şöyle:

    --- spoiler ---

    -bey amca oyunun başı ve bu oyunu yıllardır oynatan, insanlara hayata tutunma şansı verdiğini düşünen ve bunu da oldukça önemseyen biri. ancak ilk bölümde oyunun tamam ya da devam kararı onun oyuna kaldığında hayır vermesi biraz saçma geldi bana. ee abi sen bu kadar düzeneği vs. kendin iptal etmek için mi kurdun?

    -yönetici* oyunun 2015 kazananı. yani tonla parası olan biri. ama hala fakirlerin olduğu bir yerde yaşıyor. burada olan yaşantısını düzenli sürdürdüğünü pansiyon sahibinden öğreniyoruz. oyunlar başladığı için bir haftadır ortalıklarda yok sadece. (kardeşi polis olduğu için o kadar parayla bir anda yaşaması dikkat çeker falan desek yine elde kalıyor, sen o para için yüzlerce kişinin canıyla mücadele etmişsin vs.)

    -organ kaçaklığı yapan tayfa bunu nasıl gerçekleştiriyor? oyuncu seçimindeki ddakji oyunda kırmızı seçenler kolluk kuvvetleri oluyor tamam ancak onlar da tıpkı oyuncular gibi adeta tam gözetim altında yaşıyorlar. ne ara organize oldular, ne ara yol buldular, ne ara doktorla anlaştılar (hadi diyelim orada dışarıdan tanıdıklarıyla denk geldiler) ne ara sistem kurdular, kaçış yollarını, organları satacakları kişilerle irtibata nasıl geçtiler vs. bunlar hep havada kalan sorular. çünkü yönetici orayı bastığında anladık ki yöneticinin böyle bir işlemden haberi yok. gizli kurulmuş bir düzenek yani. hadi tüm bunları da geçtim yönetici demiyor mu ben sizi nasıl görmedim her yer kamera vs. her şeyi adeta okb'li gibi bir düzende işleten adam böylesi bir güvenlik açığını zerre umursamıyor mu?
    --- spoiler ---
2663 entry daha
hesabın var mı? giriş yap