4 entry daha
  • normal finkelstein'i depaul universitesi'nden kovdurmak icin bir takim fanatik israil yandaslariyla ugrasip sonucta basarili olan "hukuk profesoru". norman finkelstein'la bir tartismasinda "israil'in tek bir kisiye bile iskence yapmadigini" iddia etmisti ki, dunya uzerinde tek bir kisiye iskence yapmayan tek bir ulke bile bulunmayacagini dusunmeyecek kadar fanatiktir. boyle bir adamin harvard law school'da hoca olmasi, kitaplarinin amerika'da bestseller olmasi da ayri bir dramdir.
    son olarak fuhus dusmanligiyla nam salmis new york valisi eliot spitzer'in fahiselerle iliskiye girdiginin ortaya cikmasi uzerine "ne var ki gayet normal, avrupa'da olsa haber bile yapmazlardi" diyerek fanatikliginin boyutunu gostermistir.
    the case for israel isimli israil'in her konuda hakli oldugunu, israil'in ulke kurulurken filistinlileri surmedigini, filistinlilerin kendi kendilerine urdun'e oraya buraya yerlestigini iddia ettigi bir kitabi vardir. bu kitapla ilgili intihal yaptigina dair bir kampanya yuruttu, ozellikle norman finkelstein ve alexander cockburn. aslinda intihal acik olmasina ragmen harvard kendisini akladi.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap