31 entry daha
  • 200 liraya da 2000 liraya da alınabilen bir şey olduğunu için ne tavsiyeler vermek imkansız. daha yüksek fiyatlı cihazlar da var ama onları almak isteyen kişi zaten konuya hakimdir diye düşünüyorum.

    size tavsiyem önce bi fiyat sınırı belirleyin. eğer ilk defa kullanacaksanız bu cihazları sakın yüksek ücretli modellere yönelmeyin. kimisi alışamıyor çünkü. başka bir tavsiyem de eğer çok fazla bluetooth cihazın birbirine bağlı olduğu bir yerde çalışıyorsanız çeşitli problemler yaşayabilirsiniz.

    bu sitede aşırı pahalı olmayan ürünler inceleniyor, kıyaslanıyor. mutlaka inceleyin. bu site ise birçok kulaklıkla ilgili puanlama yapıyor, yine güzel incelemeleri var.

    beğendiğiniz kulaklıkları karşılaştıran birilerini youtube'da illa ki bulacaksınızdır. mutlaka onlara da bi göz atın. belki saçma gelecek ama hepsiburada vs. gibi bir siteden alacaksanız yorumlara biraz bakın. yorumların üzerinde arama bölümü var. örnek vereyim kulağa oturma ile ilgili bir problemi olup olmadığını merak ettiniz. arama kısmına 'oturma' falan yazın bakın biraz. ama sakın olumsuz yorumların da herbirine inanmayın. insanlar genelde memnuniyetleri yerine memnuniyetsizliklerini yazarlar çünkü.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap