• kanaatimce adidas tarihinin ve hatta ayakkabi tarihinin en basarili modelidir. 1972 olimpiyatlarindan adini almistir. yalnizca o donemlerde uretildigi icin bulunmasi cok zor bir adidas modelidir. yillarimi verdim ben bile henuz bir ciftini bulamadim. aslinda adidas in eski modelleri update edip yeniden piyasaya surme kampanyasinin bir parcasi olacagini sezinlesem de, ki buna en buyuk etkisi olan sey adidas in bu sene ki katalogunda sl72 terligi gormek, hicbir model orjinal sl72nin yerini tutamaz derim.

    modeli anlatmak gerekirse: turuncu rengi agirlikli olarak uretilmis bir modeldir ki sahanedir. efsanedir. heyneyse, genelde turuncu uzerine beyaz 3 seridi bulunan bu ayakkabilarin on tarafi ve kenarlari suet, bagciklara dogru olan kismi ise naylondan yaplmistir. tabani ile ayakkabinin birlesecegi yerin hemen uzerinde ince bir cizgi vardir. bu cizgi turuncu modelde mavi, mavi modelde turuncudur.

    turuncu ve mavi renkleri uretilen bu modele ekstradan amerikan renkleri kombinasyonu olan kirmizi-mavi-beyaz modeli eklenmistir ama gormenin pek nasib olacagi bir model degildir.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap