3 entry daha
  • kendi capinda ve iyi niyetle yazildigina inandigim, ama teksas, tommiks, orumcek adamdan cok farkli olmayan, cok da kafasi calismayan insanlarin bile etkilenmeyecegi eglencelik bir kitap.

    bunu gorunce ancak sunu bir daha anliyorum, hakkaten de ulkemizde kafasi calisan insanlar dinle ilgili ya calismiyor ya da kendini tanitamiyor. ulkenin ve islam dininin geri kalmasinin da sebebi bu olsa gerek. gerek osmanlinin yukselis devrinde gerek arap hukumdarliklarinin guclu oldugu devirde din adamlarinin ortak ozelligi kafasi calisan insanlar olmasi. cunku hem o devirde hem ne yazik ki bu devirde, okuyup arastirip ogrenecek bir toplumumuz yok. din adamlarindan bilgi ediniliyor. o devirdeki din adamlari kaliteli olunca toplum da tabi biraz daha iyi bir seviyede dunyaya gore.

    azicik kafasi calisanlar illa ki muhendis, avukat, doktor veya ogretmen olursa, o zaman din konusu da kafasi daha az calisan insanlara kalir. emine senlikoglu da ulkede dinle ilgili kitap yazabilecek birisi hatta kitap yazabilmesi pek de mumkun degilken o bile ortaya cikar, kendince biseyler yaptigini sanir.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap