109 entry daha
  • gene gelmiş bu dünya sadece sana ait değilciler. gidin bi aslanın yanına kıvrılın madem, sizi yemek isterse bu dünya sadece senin değil ben de burda var olabilirim dersiniz.

    tamam diğer canlıların yaşam haklarına saygı duyulmalı ama her canlının kendine ait yaşam alanları olmalı. benim bütün canlıların yaşam hakkına saygım var diye ne yapayım şimdi evde timsah mı besleyeyim amk. lan doğanın insandan uzak yerlerinde de hayvanların kendi alanları var, kendi yuvaları var.

    cidden köpeğin metroda ne işi var siz hasta mısınız? insanlar işe gidip gelirken köpeğin keyfini yapmak zorunda mı? bir video paylaşılmış köpek yapışmış adamın birinin koluna bırakmıyor ya mecbur mu o adam köpeği eğlendirmeye? belki yorgun belki hasta, belki korkuyor, belki keyfi yok.

    köpek seven insanları köpeklerden soğutmayı başaracaksınız bu hastalıklı tavırlarınızla. normalde mercimek sevmeyen birisi mercimek satılan bir yerin önüne gidip sikerim sizin mercimeğinizi demez ama zorla adama yedirmeye çalışıp bir de üstüne saygı duyacaksın lan mercimeğe derseniz o zaman işin rengi değişir.
411 entry daha
hesabın var mı? giriş yap