1 entry daha
  • bölümün eskilerinden beno kuryel'in öğrencisidir aynı zamanda. haklarında şöyle bir anı duymuşluğum var idi. küçük firuz sınavda iken* beno hoca firuz'un takıldığı soruyla ilgili bir ipucu vermiş. bunun üzerine firuz hoca sinirlenmiş. "yapmıyorum hocam, onun tüm heyecanı çözmeye uğraşmakta zaten" deyip sınavı bırakmış falan filan.

    ayrıca kendisi terazi burcu olup**, hasta beşiktaş'lıdır. hatta sınav sorularını hazırladığı günlerde beşiktaş yenilirse falan yandığınızın resmidir. kendisi türk sanat musikisinden de anlar hatta ud konseri verir nadiren. ben birinci sınıftayken konuk olarak katıldığı bir konserde vardar ovası'nı paradigm shift* tadında çalarak musikide tempo olayının kendisine dar geldiğini de göstermiştir. hatta tempo bile tutamamıştık. kahverengiyi çok kullanır kıyafetlerinde. ayrıca kendisi çok çapkınmış diyorlar ama uzun hikaye. anlatmıym. tırstım bi an şimdi.

    bölümde, calculus 1-2, termodinamik, ısı transferi, ısı transfer elemanları, ve design derslerini verir. daha da veriyordur bişeyler ama bilmiyorum. bi de kendisinden aldığım hemen her dersten kalmışımdır efendim, kendisine burdan selam ederim.

    update: geçmeyi de öğreniyoruz efendim, zaman nelere kadir... bölümde bunca seneden sonra adımı öğrendi lan adam, şaşırdım.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap