4 entry daha
  • "şampiyonluk" dendiğinde aklıma ilk gelen cümledir. evet ercan taner'in ağzından çıkmıştır. beşiktaşlılar için ayrı bir zevktir bu cümleyi duymak ve şampiyonluğu hatırlamak.
    maçı beraber izlediğimiz galatasaraylı arkadaşları zorla kutlamalara dahil etmek, ardından bursa'da altıparmak ve heykelde uzun siyah-beyaz bayrağın altında siyah-beyaz gökyüzüne bakarak "şampiyon beşiktaş" diye bağırmak belkide şu sta susercağızının en mutlu olduğu andır ve o an bu sözlerle başlamıştır.
    hadi be tello, delgado, holosko, nobre ve bobom siz de bu sene birer ikişer atın da şampiyonluk gelsin artık..
    bırakın ercan taner'i öztürk pekin'in her zamanki tarzıyla "bobo vuruyoor ve beşiktaş şampiyon oluyoor" demesine bile razıyım.

    üzgün edit: olmadı.. bir yıl sonra "mutlu edit"te görüşmek dileğiyle..

    edit: "mutlu edit" için oldukça çok mesaj geldi. mesajlar geldikçe şımardım, geciktirdim. sonra bir baktım, bursaspor şampiyon olmuş. bir yıl boyunca taşıdığımız "şampiyon takım" etiketimiz gitmiş. mesajlar gelmeye devam etti ama artık şampiyon takım olmadığımız için "mutlu edit" yapmanın bir anlamı yoktu. bu kez de hevesim kaçtı. beş dakika önce de "gireyim lan şu editi artık" dedim kendi kendime ve şimdi okuduğunuz "yarrak gibi edit" oluştu..
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap