7 entry daha
  • öncül 1: "...siyasi yönlendirmelerden bağımsız, tarafsız ve düzenleyici bir rol üstlenmesi gereken rekabet kurulu adına kötü bir emsal teşkil edecek..."

    öncül 2: "... bağımsız ve adil yargımızın uğradığımız haksızlığa sessiz kalmayacağını ümit etmekteyiz."

    birinci öncülde rekabet kurumu'nun siyasi yönlendirmeden etkilendiğini öne sürmeye çalışıp ikinci öncülde yargının bağımsız ve adil olduğunu söylemeleri, kendileri adına kötü olmuş. çünkü herkes eşek gibi biliyor ki bu ülkede bağımsız ve adil bir yargı yok. rekabet kurulmu'na o raporları hazırlatan adamlarla o raporları gözden geçirecek olan adamlar, aynı kişiler. kimi kime şikayet ediyorsunuz siz yahu!

    migros, üfe ve tüfe oranlarını vermiş "kedi buradaysa et nerede?" demeye getirmiş. rakamlar yalan söylemez. denetlemeye ve kamuya açık şirketler bunlar. girdisini, çıktısını her şeyini anlatsınlar da işin aslını öğrenelim.

    ama hiç sanmıyorum çünkü kendileri de biliyorlar ki istenmeyen market ilan edilip tefe koyulmaları bir kararnameye bakar. reyis, facetime ile cnn türk ekranlarına çıkıp "halkımızı bu enflasyonist kalkışmaya karşı direnişe davet ediyorum." diyebilir. bim gider, yerine cengiz'in cim'i gelir.

    bunu da çok iyi bildikleri için haraçlarını paşa paşa ödeyip işlerine devam etmeyi seçeceklerdir. velhasılı olan yine sana bana, asgari ücretle çalışan kasiyere olacak. 50% enflasyon olan bir yerde parayı bir yerden bir yere kaydırmak, çocuk işi zaten. yorganı başımıza çekeceğiz, bu sefer ayaklar dışarda kalacak. yapılacak şey bu.
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap