9 entry daha
  • fatih terim'in 31 ekim 2021 galatasaray gaziantep fk maçı sonunda yaptığı açıklamalara bakılırsa büyük oranda galatasaray'ın pilot takımı olacak futbol kulübü.

    yalnız terim sadece futbolcu yetiştirmek için değil. hocalarımızı ve yöneticilerimizi de orada deneyeceğiz diyor. aynı osmanlı'daki şehzadeyi sancağa gönderme uygulamasına benziyor bu iş.

    büyük kabul ettiğimiz takımlar içinde şu tarz bir atılımı ilk kez galatasaray mı yapıyor bilmiyorum açıkçası. terim hayranı da değilim. hatta oyun planlarını ve stratejilerini demode bulanlardanım. ancak bu tarz bir projeyi değerlendirmesi ve yatırım yapılmasını istemesi, bizim ülkemizde nadir gördüğümüz işler. gelecek odaklı bakmak bu gibi işlere yatırım yapmakla mümkün. hayırlısı olsun.

    edit: xeuszt uyardı. 2003-2009 yılları arası beylerbeyi sk'yi de pilot takımı olarak kullanmış galatasaray. sonucu hüsran olmuş ve zarar edilmiş. bu şekliyle bakınca yine mi hüsran olacak diyebiliriz. ancak ben girişimin mantıklı olduğu düşüncesindeyim hala. başarılı bir sonuca ulaşmasını temenni ediyorum.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap