10 entry daha
  • geçen gün bir kahvaltı salonuna gittim. böyle büyük bir grup vardı... 20 kişi falan. erkekler bir masada, kadınlar da başka bir masada oturuyordu. türbanlı kadınlar, badem bıyık erkekler... sonra öğrendik ki meşhur bir tarikat liderimizin açtığı okulda çocukları okuyan velilermiş... veli toplantısından çıkıp gelmişler... hadi ayrı masalarda oturdunuz bir şey demiyorum. ama bir şey dikkatimi çekti. erkek grubundaki adamlar karılarına seslenirken kadınların olduğu, yani karısının olduğu masaya bile bakmıyordu. havaya konuşuyorlardı yani. kadınlar da erkeklerin olduğu masaya değil de yere bakarak cevap veriyordu. gidip bir soru sorayım dedim ama lafa gelince hoşgörü, allahın verdiği can falan diyenlerin ne kadar vahşileşebileceğini bildiğim için kendi can güvenliğimi düşündüm ve sustum. orada soramadığım soruyu buradan sorayım.

    - birbirinizin karısında kızında gözünüz mü var? yanlarında otursanız bacaklarını, kıçlarını avuçlamak gibi hayalleriniz mi var? ya da hayatınızı paylaştığınız karınıza mı güvenmiyorsunuz? diğer erkeklere kuyruk sallar diye bir endişeniz mi var? yoksa hiçbiri umrunuzda değil de sırf kapıdaki bmw'lere, mercedes'lere, ciplere binebilmek için mi yapıyorsunuz bunu?

    kısaca haremlik selamlık denen şey birbirinin karısında kızında gözü olan sapıkların uyguladığı bir yöntemdir. veya onursuz, gurursuz, para uğruna benliğini satan adamların işidir diye bir genelleme yapayım.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap