34 entry daha
  • bir başlığa iki entry girmek huyum değil pek fakat insan doğasının bir gerçeği var ki kalın kafalı insanlar bazı şeyleri zor anlar.

    aklı olan kimse penaltının haksız olmadığını söyleyemez ve söylemiyor da. burası tamam. daha geçen hafta (bkz: ağlama melis) demek istediğim ve şöyle bir entryyi #13005387 ithaf ettiğim beşiktaş taraftarı iki çarpmaya penaltı diye ağlarken ilk yarıda colin kazım richards'ın baki mercimek'i nizami olarak geçtikten sonra sağ bileğine tekme yiyip ceza sahası içinde yerde kaldıktan sonra hakem inönü baskısından korkup fenerbahçe aleyhine foul verdiğinde seslerini çıkarmamışlardı. varsa yoksa alakası olmayan iki penaltı pozisyonu. şerefli ikincilik mazlum edebiyatını hortlatanlar nasıl bir akla sahip veya bir beyine sahipler mi ki kendi takımlarının şerefli olduğunu gerçekten düşünebiliyorlar. ben fenerbahçeliyim ve fenerbahçe şereflidir demem, diyemem. dersem göğsümde koskocaman (bkz: gerizekalı) yazan bir tabelayla dolaşırım.

    fenerbahçenin tarih içindeki yüzlerce lig maçında küçük takımların hakkı yendi. çünkü ekonomik güç fenerbahçede ve kendisini yönetenleri bile yönetme gücünü her zaman ekonomik olarak bir toplum veya grup içinde güçlü olanlar kontrol eder. uefa'daki kararları italyan, ispanyol ve ingiliz takımlarının etkilediği gibi. ama tek suçlu fenerbahçe değil. fenerbahçe ne kadar şerefliyse diğer büyük takımlar da en fazla o kadar şerefli. zaten böyle olmasa burada bu kadar insan şampiyon belli vs. değil, kayserispor'un hakkı yendi denirdi. belli ki bu insanlar kendi takımlarının şerefli olduğunu düşünüyorlar ki bu haksız penaltı sonrasında yine bu şerefli ikincilik saçmalıkları ortaya çıkıyor. cidden, allahın verdiği beyni kullanmak lazım biraz.

    alışılagelmiş biçimde fenerbahçe'nin kazandığı maçmış. ulan son iki sezondur fenerbahçe'nin haksız kazandığı kaç tane maç var? ilk kayseri maçında daha 30 küsürüncü dakikada edu dracena haksız kırmızı kart görürken neredeydiniz? fenerbahçe'nin o gün hakkının yendiğini savundunuz mu böyle ki ağzınızdan salyalar aka aka saldırıyorsunuz ilk fırsatta?

    bundan sonra şampiyon belliymiş. yeni mi farkettiniz arkadaşım? beşiktaş sahasında fenerbahçe'ye yenilirken kendi takımını, yönetimini eleştirmek yerine varolmayan iki penaltıyı bahane edip hakeme saldırıyorsunuz veya galatasaray'ın denizlispor maçını bala göte çevirdikten sonra geçen hafta gaziantepspor gibi dandik bir takımla berabere kaldığını nasıl unutuyorsunuz?

    fenerbahçe düşmanlığını, kıskançlığını anlamak mümkün değil. iki sezondur ilk defa haksız bir kararla beraberliği yakalıyor takım, sonra da uzatmada gayet nizami golünü atıyor. denmedik şey kalmadı. maçı izlemeyen, ligi takip etmeyen biri beş sene sonra bu entryleri okuduğunda, hatta kendiniz okuduğunuzda bile ulan yine haksız şampiyon olmuşlar diyeceksiniz.

    masturbasyon yapıyorsunuz arkadaşım, masturbasyon. bu saatten sonra şampiyon belli evet. fakat şampiyon zaten geçen hafta belli olmuştu. sağa sola sallayacağınıza biraz kafanızı kullanıp mantıklı düşünün. bu takım bundan sonra büyük ihtimalle maç kaybetmeyecek. galatasaray'a da yenilmeyecek ve şampiyon olacak. zaten galatasaraylılar kendi takımlarına güvenseler böyle şeyler yazmazlar. nasıl olsa sahalarında yeneceklerini düşünürler. işin aslı öyle olmadığından, yenemeyeceklerini bildiklerinden şimdiden geleceğe yatırım yapıp sallamaya başladılar. beşiktaşlılaraysa tek bir şey söyleyeceğim, tekrar söyleyeceğim; (bkz: ağlama melis).
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap