67 entry daha
  • "işte fenerbahçe bu yüzden hiç sevilmiyor"cuların mantarvari türemelerine sebebiyet veren maç olduğu da kayıtlara geçsin. bilader çıldırdınız mı siz?

    kimse penaltı haklı demiyor, istemiyor böyle penaltı, verilmesine de karşı. ama hata oluyor maçlarda, şimdi burada rakiplerin haksız kazançlarını da biz mi yazalım?

    maçı izledik yorumladık, gittik bir maç da biz yaptık, saat sabaha karşı dört on beş oldu, ısrarla anlamamakta direten arkadaşlar var.

    bu galibiyet fenerbahçe taraftarının içine sinmemiştir, fakat hakem hatası olağan bir durumdur. hele türkiye süper ligi'nde gayet olağandır. sizden kendi takımınız lehine hakem hataları olduğu zaman da maçın başlığı altına "lanet olsun federasyona biz bu maçı hak etmedik!" falan yazmanızı bekleyen de yok. ama rica ediyorum burada "işte fenerbahçe bu yüzden nefretleri üzerine çekiyor" vari cümleler kurmayın.

    hoş, farkındayım nefret edecek adamın elinden tutulmuyor ne yazık ki. yapacak bir şey de yok bu konuda. ayrıca yine farkındayım; bu saçmaları yazan insanlar aynı zamanda herhangi bir yoruma karşılık antitez çıkartamayacak kadar sığlar, tek bildikleri çok kötülere abanmak.

    ama yahu biriniz çıkın da "benim takımım lehine yanlış düdükler çalınmadı" diyin. sonra da yazığınızı okuyun. ben de okudum şimdi. güldüm bre.

    buraya kadar okumadan zaten butona saldıranlar olmuştur ya yine de söyleyelim. bu entry sizin günah keçiniz canlar. tek bildiğinizi yapın ama yorum falan yapmayın. sağ alt. yine de canınız saolsun.

    ayrıca olan sivas'a oldu ona yanarım.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap