9 entry daha
  • ayak takımı seçmesin yatak takımı seçsin cümlesinin sahibi.
    hayatımda okuduğum en feci cümlelerden.
    ve gariptir ki buna "mizah" deniyormuş.
    hayatımda okuduğum en feci, mizaha yaklaşamayan cümle.

    aysun kayacı kızımız programda malum cümleyi ettiğinde, çok rahatsız olmuştum..ama rahatsız olduğum tek bir cümle değildi, yaklaşımdı.
    (bkz: #12947730)
    programın üzerine aysun kıza belden aşağı saldırılar başladı..birinin fikrini beğenmez ve kendi fikrinizle acımasızca eleştirebilirsiniz..ama çirkin, ucuz cümleler mide bulandırır.

    ve lütfü oflaz'ın yazısı..

    "..mesela ak parti’ye oy veren yüzde 47'yi de, bazı kamuoyu anketlerine göre ak parti'ye oy verecek yüzde 55'lik, bazı kamuoyu anketlerine göre de yüzde 65’lik kitleyi de oy vermekten mahrum etmeli! onları oy vermekten mahrum ederek bir anlamda mahkum etmeli! hem zaten aysun kayacı adlı manken, "ak parti'ye oy verenler ayak takımı" demedi mi? demek ki seçimlerde ayak takımından olanlar değil, sadece yatak takımından olanlar oy vermeli! sadece yatarak para kazananlar, başka bir deyişle yattığı yerden para kazananlar oy vermeli!.."

    "...ayak takımının oyu ağustos böcekleri gibi yatarak değil, karıncalar gibi çalışarak kazanılıyor çünkü. eh chp'nin tek yaptığı iş de ağustos böcekleri gibi yatmak olduğuna göre... bazı mankenler gibi yatarak para kazanırsınız, ama ağustos böcekleri gibi yatarak oy kazanamazsınız. kazansanız kazansanız sadece yatak takımının oylarını kazanırsınız! işte onun için diyorum ki, seçimlerde ayak takımından olanlar değil, sadece yatak takımından olanlar oy vermeli ki chp seçim kazansın! ..."

    yatmak, yatarak kelimelerini ağustos böceği-karınca hikayesine uydurmak için çırpınmak da işe yaramıyor..ne demek istediği o kadar açık ki.
    "bazı mankenler gibi yatarak para kazanırsınız, ama ağustos böcekleri gibi yatarak oy kazanamazsınız."
    http://www.habervaktim.com/yazaroku.php?id=2787
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap