9 entry daha
  • milli görüş bir milletin kendi inanç, tarih, kültür, gelenek ve adetlerini hayatın içine katmak, o milletin idaresinde esas unsur olmasında tercih edilmesi icab eden görüştür. türkiye'nin kendi insan ve ekonomik gücü ile kalkınabileceğini, öz değerlerini koruyarak, arkasına tarihinin verdiği kuvveti alarak daha hızlı adımlarla yürüyebileceğini savunur.çünkü bir milletin gücünü, milletinin kendi dinamiklerine bağladığı zaman, hiçbir ülkenin uydusu olmaz.

    milli görüşün temeli şefkat ve sevgidir,kaba kuvveti değil, hakkı ve adaleti üstün tutmasıdır.en ilerici görüştür. türkiye’yi muasır medeniyetin üstüne çıkartacak görüştür.

    türkiye’deki 70 milyon insanın hepsinin ve yeryüzündeki 6 milyar insanın hepsinin saadetini temin etmek için milli görüş: “yaşanabilir bir türkiye”, “yeniden büyük türkiye”, “yeni bir dünya” ideallerini gerçekleştirecek bir görüştür.

    ideolojinin türkiyedeki seçmen oranı %5.5 civarıdır * . sanıldığı gibi korkulacak bir görüş olmamasına rağman mağalesef çok yanlış kişilerce öne çıkarılmadıkta ve hak etmediği bir şekilde temsil edilmektedir.

    şu sıralar ön saflarda çok az kişi bulunmaktadır ve hiç biri de sanılan kişiler( * * * *) değildir.
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap