1 entry daha
  • an itibariyle galatasaray alt yapısında ki görevinden kendi isteğiyle ayrılan ve şu açıklamayı yapan insan.

    ''galatasaray kulübü, hayatımdaki önemli kırılma noktalarında, sevinçlerimde, üzüntülerimde en az ailem kadar desteğini gördüğüm, profesyonel olduğu kadar değerlerine de sahip bir futbol kulübüdür.

    son günlerde yazılı ve görsel basında, sorumlusu olduğum galatasaray kulübü altyapısıyla ilgili haberler yer almaktadır. sayın başkanımızın, kendini her türlü platformda kanıtlamış olan altyapının bundan sonraki yönetim görevleriyle ilgili açıklamaları ve diğer demeçler beni son derece üzmüştür. bu yaklaşımı, 24 yıldır galatasaray kulübü kongre üyesi, galatasaray forması giymiş bir futbolcu ve 2002 yılından beri futbol altyapı sorumlusu olarak hak etmediğim inancındayım.

    galatasaray, benim için her zaman ikinci bir aile olmuştur. ancak her ailede yaşanabilecek ayrılıklar gibi son yaşanan gelişmeler de benim galatasaray ailesinden fiziki olarak yollarımı ayırmamı gerektirmiştir. bugün itibariyle galatasaray kulübü'ndeki altyapı sorumluluğu görevimden ayrılıyorum.

    galatasaray kulübü'nün gönlümdeki yerinin baki kalacağını belirtir, bugüne kadar bana emeği geçen herkese şükranlarımı sunmak isterim.''

    polat olan adnan'ın açıklamaları belli ki çok üzmüş sadece işin yapan adam olarak galatasaraya henüz bi hayrı olmayan başkanım yüzünden gitmiş.kalli ile gecen bi sene kadar can yakmış yazık olmuştur.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap