975 entry daha
  • entryler arasında kimsenin bahsettiğini görmedim, gözden kaçırdıysam kusura bakmayın. bundan sonrası spoiler.

    .

    .

    .

    .

    .

    andrew'nün, tobey'nin belini kıtlatması öyle basit bir espri değil. olayın arka planına bi' balıklama atlayalım…

    2003 yılında tobey maguire seabiscuit adlı bir sinema filminde yer alıyor. ilgili filmde red pollard adlı jokeyi canlandırırken attan düşüyor ve bir bel travması alıyor.

    bunun üstüne 2004 yılında sam raimi'nin 2. spider-man filminde tobey'nin role geri dönmesi soru işareti haline geliyor ve o dönem mj'i canlandıran kirsten dunst, jake gyllenhaal ile birlikte olduğu için badigudisini tobey'nin yerine aldırmaya çalışıyor ve neredeyse başarılı da oluyor.

    bir başka kaynağa göreyse tobey, travmasını bahane ederek 2. film için biraz daha fazla para koparmaya çalışıyor ve rahatsızlığını imite ediyor. bu sebeple de tobey'nin yerine jake düşünülüyor. ancak son dakika tobey bi' u dönüşü yapıyor ve özür dileyerek iyileştiğini ve çekimlere hazır olduğunu beyan ediyor.

    bunun üzerine sam raimi'nin 2. spider-man filminde bu mevzu senaryonun bir parçası haline getiriliyor ve peter'in güçlerini geri kazanmaya çalıştığı bir sekansta binadan binaya zıplamaya kalktığı anda yer çekimine yenik düşüp çamaşır iplerine tutunuyor, duvara çarpıyor ve en sonunda iki arabanın üzerinden sekerek yeri boyluyor. bunun üzerine kalkarken de “my back!” diyor.

    no way home'da tobey birtakım açma germe hareketleri yaparken andrew “you're okay?” diye sorduğunda o da “my back” cevabını veriyor. sonrasında ise malum kıtlatma anına geçiyorlar.

    ha bu arada bu tobey ve andrew'nün katıldığı ilk spider-verse değil. dan slott'un çizgi roman sayfalarına taşıdığı asıl spider-verse'de bir örümcek diğerine; “maskesiz olan örümceklerden birinin seabiscuit de oynayan elemana” benzettiğini söylüyor. diğeri de ona “gerçekten mi, sanırım bende social network de oynayan elemanı gördüm” diye cevap veriyor. malumunuz, social network filmi facebook'un kuruluşunu anlatıyor ve andrew da ilgili filmde eduardo saverin'i canlandırıyor.
498 entry daha
hesabın var mı? giriş yap