aynı isimde "the witcher" başlığı da var
2600 entry daha
  • 2. sezonun efsane 1. bölümü hariç beğenmediğim sezon. netflikşin yönetmen sorunu olduğu kesinleşti, bu kadar bütçeyle böyle kalitesiz işler çıkarmak ancak yeteneksiz yönetmenlerle yapılır. çok mu zor bi hbo kalitesinde çekmek şu diziyi onu da geç bi tane düzgün dizisi yok bu platformun.
    çokça bahsedilmiş ama hintli yennefer nedir kardeşim ortaçağ avrupasında zenci danışman nedir? adamlar kızıl diye dışladıkları irlandalıları daha 21. yüzyılda kabullendiler siz neyin kafasını filme çekiyosunuz? madem gandi kılıklı birine oynatıcaktınız yenneferı da bari güçlü, sağlam duran at gibi bi kadın bulsaydınız. geraldın o şekilde bakabileceği güçlü yetenekli bi kadın profili kesinlikle çizemiyor ki güzelliği zaten baştan geçtik. hele ki o triss, üniversitedeki sempatizan ablalar gibi geziyo ortada kızıl birini bulmadınız da saçını niye inatla kızıla boyadınız bi de olmadı papatya suyuyla açıp eline de çiçek demeti tutuştursaydınız.
    bu arada dizideki olmamışlığın nedeni castın kötü olması yanında uyumsuz da olması, geraldı malezyalı 1.55 kavruk bi adama oynatsaydınız cast ın kalanıyla tam uyumlu olurdu. işte o zaman evren kendi içinde tutarlı yapıya kavuşurdu.
766 entry daha
hesabın var mı? giriş yap