17 entry daha
  • yenilik konusunda çok yetenekli olmaları ve bu konunun üzerine çok düşmeleriyle ün salmışlardır. çok ciddi bir arge departmanları vardır ve bu departman sürekli yenilik yaratma derdindedir. söyle bir hikaye de anlatılır imb için:
    mevzu o yenilik yaratma çabası içinde olan abilerin bölümünde geçer. bu arkadaşlar milyon dolarlar harcayıp yeni bir proje geliştirirler. ancak her proje başarılı olacak değildir ya bu da başarılı olamaz ve çok büyük zarara yol açar. projeden sorumlu müdür ve arkadaşları toplanırlar. hepsi hemfikirdir, istifa edeceklerdir. zaten onlar istifa etmese genel müdür kesin kovacaktır onları böyle bir zarar karşısında hiç şansları yoktur. müdür proje ekibi adına genel müdüre çıkar ve istifa dilekçelerini sunar. genel müdür sinirle bunlar nedir der ve reddeder.
    müdür şaşkın bir ifadeyle cevap verir: "bu kadar zarardan sonra bizi kovacağınızı düşündük ve istifa etmeye karar verdik." genel müdür sinirli bir şekilde cevap verir: " siz ve ekibinize milyon dolarlık yatırım yaptıktan sonra öyle kolay kolay kovamayız."
    işin özü bu adamlar milyon dolarlık zararları tecrübe kabul edip bu günlere gelmişlerdir. kovulmayan yenilik geliştirme ekibi çalışmalarına devam etmiş ve çok başarılı projeler gerçekleştirmiştir.
212 entry daha
hesabın var mı? giriş yap