5 entry daha
  • son yıllarda popüler kültürün bize aşıladığı üzre her şey gibi bir tercih meselesi. lakin tek cinsle münasebeti uygun bulan şahıslara benzemez bu seçimi yapanlar, bir o yana bir bu yana gidiş gelişlerden ibaret nihayetinde cinsellikleri, ne bileyim özel hayatları filan. meraklı ve "her şeyi yaşayacam lan ben!" zihniyetinde de olabilir kişi, genitalyayı ikincil olarak değerlendiren bir tür guru da. peki uzmanımız alis çokbilen ne diyor?

    bir de bir biseksüelin default cinsiyeti de sosyokültürel ve ekonomik bıdıbıdıdan ötürü gayet önemli olsa gerek. teoride erkek olan bir biseksüel elbette kadın rakibinden paradoksal bir şekilde 10 puan geridedir. kadınların uzun uzun yıllar daha cinsel mevzularda açıkça konuşamayacağı güzel yurdumda kadınlar arasında çekim olması toplumca imkansız kabul edildiğinden işler garip ama kolaylaşmış yahu? hemcinslerinden hazzetse de kimseciklere belli etmeyip saman altından su yürüten hanımlarımız mutlaka mevcuttur. kontrolsüzce yaptığım deneylerde arkadaşlarımla hiçbir sevgiliyle, hatta kocayla olunmayacak derecede yakın pozlara girme özgürlüğüm olduğunu, sebepsizce öpüşen, kol kola gezen, histerik ve şuh kahkahalar atan kızların herkesçe hoş karşılandığımı gördüm. oysa ki ben sevgilimle böyle yakın olamam arkadaş! illa ki usturuplu olmak, hanım hanımcık yürümek gerekir. ne anladım bu işten?

    biseksüellik kadın için manita yaptığı andan itibaren şekerpare! oysa ki erkekler pek de anlam veremediğim bir "ya ibneysem? ya kamil abi de ibneyse?" sorusuyla mütemadiyen ızdırap çekiyor. aslında gibi geliyor bana yoksa şüphem mi var? lisede bebe-ergen-delikan gelişimini izlediğim arkadaşlar henüz ciddi korkularla yüzleşmedikleri ve hormonal dengesizlikleri gözlerini kararttığı için halen yakın pozisyonlara girebilmektelerdi. lakin çoğunlukla içlerinde bir homoseksüel arayışı içindeydiler, karakteristik erkek davranışları gösterilmediğinde sınıfımız "ibne özgür" olsun, "cici ali" olsun, zamanla tezahürata dönüşen canhıraş çığlıklarla çınlardı. biseksüellik mesele değildi onlar için, bir erkekle cinsel münasebete girmek bir yana, bir erkekten hoşlanmak yanlış ve tersti. ehehe. fakat olay anında kimbilir nelerle meşgul olduğundan ipin ucunu kaçırdığını çok geç fark eden, bazen de fark etmeyen bu oğlanlar da kızların tercihlerini sorgulamazdı hiç. hatta eğer coupling sadece bir komedi dizisi değilse, erkekler biseksüel kadınları çekici buluyor. ya, bak yine kadınlar kazandı. demek ki biseksüellik erkeklere göre değil, brian molko adam olsun. ama kadınlar bu metaanalize göre epey karlı bu durumda.

    bunun üstüne bir kıssadan hisse bile yazarım lan. kadın dediğin biseksüel olmalı şu pragmatist dünyada, tey tey.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap