258 entry daha
  • deneyim okumaya, fikir sahibi olabilmek için link bakmaya gelip son yılların zehir kitlesi tarafından “kendi içine bir şey sokma fikri korkunç gelen kadınlar”ın aşağılandığını, cahil, köylü, zayıf karakterli ilan edildiğini görünce sinirden beyin kanaması geçireceğimi hissettiğim için saydırmaya karar verdiğim başlık (bkz: mehihi)

    sırf kendi fikrini, deneyimini yüceltmek için başka birinin fikrini, belki korkusunu aşağılayan zatlar! emin olun feminist devrimi siz ve sizin tamamıyla kendi içinde çelişik söylemleriniz yapacak.

    sen, başka bir kadını aşağılamak için “köylü!” diyeceksin ve peşinden kalkıp “anadoluda kız çocuklarının pede erişimi yok” diyeceksin…

    sen, başka bir kadın kendi eliyle içine yabancı bir cisim sokma fikrinden korkuyor, çekiniyor diye “zayıf karakterlisin” diyeceksin ve peşinden “vajinismus” ataerkilliğin sonucudur diyeceksin…

    sen, kalkıp “içinden kocaman çocuk çıkıyor buna mı dayanamayacaksın” diyeceksin ve peşinden “kadın analık üstünden kutsal değildir, kadın kadındır!” diyeceksin.

    kız kardeşlik, sizin zehir kusan, kendi içinde tutarsız ve çelişik “bir gruba dahil olmadan varolamama”nız değil. aşağılayıcı, ezber söylemlerinizin sonuna “get over it-girl power” yazınca da aptallığınız göz kıstıran cinsten oluyor.

    gözüne parmağını sokamadığı için lens kullanamayan, iğne korkusu olduğu için kendi yapması gereken günlük iğnelerini başkasına yaptıran insanlar da köylü ve cahil bu mantıkla…

    ego kırklıklarınızı, olmamışlıklarınızı, ordan burdan arak üstünüze kırk beden büyük akımlara dahil olma çabalarınızı kötü kalbinize değil de ya aptal ya da patolojik olmanıza vermek istiyorum. bye!
154 entry daha
hesabın var mı? giriş yap