4 entry daha
  • soru işaretleri bulunan konu. şahsen, stadyumun yıkılmasını ve daha modern bir yapı inşa edilmesini doğru bulanlardanım. ha bir mimar çıkar der ki, bunu yıkmaya gerek yok, mevcutu modernize ederiz, o da olur. burda savunduğumuz şey ille de yıkılması değil.

    ama işin bir başka boyutu var. bu stadyum, yıldırım demirören döneminde yıkılıp yapılacak. sizce bu mümkün mü? bence değil. ki zaten ben demirören döneminde her hangi bir yatırım istemiyorum. bu vizyondaki adamların yaptıkları stadyum iki sene sonra köhne kalır. bu adamlarda geleceği düşünecek esnek bir bakış olduğunu sanmıyorum.

    ha bu ne demektir? stadyum yenilensin ama lütfen bunu demirören yönetimi yapmasın.

    konuyu biraz daha derinleştirelim. bugün konuşulan şey, beşiktaş inönü stadyumu'na taahhüt edilen tarihte kazma vurulacağı ama beşiktaş'ın değil 2009, ilelebet başka bir stadyumda ikamet edeceği... bunları bir tarafımdan uydurmuyorum, kongre üyelerinin endişeleri bunlar. yani belki de beşiktaş, inönü stadyumu'na veda ediyor... en azından edebilir, burada böyle bir ihtimal söz konusu.

    demirören yönetimi, taraftarın yoğun baskısı ve saha içi sonuçlarının rezilliği karşısında son kozunu oynuyor; stadyum inşası. bu inşanın başlangıcında bir problem olursa bu, demirören'in dayanacak dalı kalmamasına yol açabilir. demirören yönetimi de bu nedenle, gerekli izinler alınmadan, muallak taraflar bırakarak yıkıma başlayabilir. ve işte acı gerçek şu ki; izinler hiç bir zaman alınamayabilir. burası türkiye. alınmaması gerekiyorsa, kanuna aykırıysa zorla alınsın diyecek halimiz yok sonuçta. yıldırım demirören, tıpkı del bosque olayındaki gibi hemen başlar "beşiktaş düşmanları... bu türkiye'nin meselesidir" falan diye. artık biz yesek te yemesek te...

    türkiye'nin üç kulübünden ikisi borç batağında. aksini iddia eden var mı? her ne hikmetse ikisi de trilyonlar saçarak kendilerine ayrı ayrı stadyum yaptırıyorlar. ne büyük zenginlik değil mi? peh...
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap