1 entry daha
  • colin mcrae dirt'ün yapımcılarından yeni bir araba yarışı. açıklamalara bakılırsa yeni nesil nfs saçmalıklarından sonra ilaç gibi gelecek:

    - if you think "racing game" means spending hours adjusting damper settings and orange-peel-metallic-fade-to-lilac paint jobs, then prepare to be shocked. says chief game designer ralph fulton, "this is not a game about collecting cars or spending all of your time in the front-end tuning suspension settings or designing liveries. we want to make racing exciting again."

    pc için demo'su indirilebilir halde. bugüne kadar gördüğüm en güzel grafiklere ve detaylara sahip otomobil yarışı oyunu. etraftaki seyirciler bile sizin aracınıza tepki veriyor, hızlı yaklaşırsanız korkup geri kaçıyorlar önlerinde durursanız tezahürat yapıyorlar.

    onun dışında pistin ve otomobillerin grafikleri çok güzel, çok gerçekçi (en yüksek grafik ayarlarında oynadım). yalnız verilen görevler oldukça zor gibi, mesela ilk yarışta 20. başlayıp 3 tur sonunda ilk üçte bitirmeniz gerekiyor ki çarpıp geçme stratejisi uygulamadan nizami şekilde bunu yapmanı pek olası değil gibi. ayrıca arabanın kontrolü biraz zor, ayarlarla oldukça uğraşmama rağmen istediğim keskinliği yakalayamadım. belki klavye ile değil de bir oyun direksiyonu ile daha iyi sonuçlar alınabilir. gene de araba süsleme oyunu değil de araba yarışı oynamak isteyenlerin yeni gözdesi olacak bir oyun...
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap