1213 entry daha
  • yaklaşık 1 sene, 2020 flame x-pack 1.6 benzinli modelini kullanıp stabillik konusunda beğendiğim, ancak aile arabası olarak uygun bulmadığım araç.

    öncelikle, kesinlikle sunroof sebebiyle arkasının tavanı çok alçak. çocuk koltuğu ile birlikte inanılmaz rahatsız edici bir hal alıyor.

    özellikle düşük hızlarda ve sakin kullanımda cvt şanzıman motora güzel hükmetse de, hızlanmalarda motorun çok bağırmasına engel olamıyorsunuz. daha düşük segment bir çok arabada bile motor ve tekerlek sesini bu kadar içeriye alan bir araba çok görmemiştim. yalıtım işi gerçekten berbat. arkada oturan ile normal tonda 90 km hız ve üstünde konuşmak çok zor oluyor. o derece.

    malzeme kalitesi, ehh işte. ön tarafta fena olmasa da genelinde ucuza kaçıldığını düşünüyorum. tabi bunlar fiyat ile endeksli.

    bagaj haricinde diğer tüm saklama alanları oldukça yetersiz. orta konsolda telefonu bile doğru düzgün koyacak yer yok. kapılarda ise yarım litrelik şişeyi sıkıştırarak koyabilirsiniz. ancak bagajı güzel, yeterli.

    yarı otonom sürüş güzel olsa da, hafif eğimli yılan kıvrımlı yolda mutlaka çizgi dışına çıkıyor. sağ-sol ani geçişlerinde başarılı değil. ama onun harici fena değil.

    yakıt konusu, kesinlikle çok kötü. bir app aracılığı ile tüm yakıtlarımı kaydettim. şehirlerarası stabil 90-100 ile giderseniz makul ancak özellikle 40-50-60 km hızla gidebileceğiniz dur kalklı şehiriçi kullanımda 10-11'den aşağıya düşmüyor. ne yaparsam yapayım düşmedi. performansı iyi olsa idi, buna katlanılabilirdi. ancak maalesef bu konuda da çok tatmin edici değil.

    ön koltukların kafalıkları gereksiz geniş, tavanın da alçak olması sebebiyle çapraz bakışlarda çok engel oluyor. ayrıca arkadakilere de rahatsızlık verici. darlık hissini katlıyor.

    sonuç olarak, fiyat performans olarak fena değil. sorun çıkarmayacağı konusunda güven veriyor. uzun yıllardır tutma sebebi de bu olabilir diye düşünüyorum. ancak temel unsurlardaki rahatsız edici çözümsüz eksikliklerinden dolayı bu kasası ile herkese hitap etmeyeceğini düşünüyorum.
825 entry daha
hesabın var mı? giriş yap