7 entry daha
  • zat-i sahaneleriyle daha anca bir kac aydir tanisiyorum, kendisi sag olsun uzuuuun uzuuuun anlatiyor dogum tarihimize gore o ay basimiza gelecekleri. allah tazi olsun daha kotu bir sey de demedi de... teyzem az daha bilimsel! olmaya calissa sanki daha mi hos olur ne? yani alt tarafi iki geyik yapacagiz, aaa bak ayin sekizinde elime para gececekmis, onbirinde tenefuste senelerdir gormedigim arkadasimla karsilacakmisim, hmmm kim ki acaba deyip on-onbes dakikamizi yiyecegiz hayattan, bana ne ki neptunle plutonun olusturacagi seksenbes derecelik acinin golgesinin dik kenarinin saturnun halkalari uzerine dusmesinden bilmemneden? hayir utanmasa hipotez testi filan yapacak teyzem. gerci en sonunda ozet geciyor soyle bir de o bile bilimum jargonla dolu be anacim, ben gariban neresinden tutsun ne anlasin o dedigin gezegen acilarindan neyim?

    isin garibi bu tavrini tahminlerinin hepsinde gormememiz.... zaman zaman oyle seyler diyor ki yuh be kadin bunu nereden buldun da cikardin filan oluyor insan. misal ev arkadasima anne ya da babasina elektronik bir hediye almayi dusunuyorsa gidip kendisi secmemesini, onun yerine hediye sertifikasi vermesini ogutlemis bu ay!!! elektronik ev esyalarindan sorumlu gezegen diye bir sey mi var nedir ki dedigimiz zaman da bilimsel! aciklamasini bulamiyoruz bu sefer de. ayiptir ayip...

    neyse, dedigi gibi bu ayin 18inde unlu olup da televizyonlarda mecmualarda boy boy resimlerim cikarsa tukurdugumu yalayip bir ozur mektubu dosenecegim kendisine. amaaa tutturamazsa kendisine fena laflar hazirlayacagim, haberi olsun (belki de vardir bile!)
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap