32 entry daha
  • kendisini güçlü, bagimsiz, basarili bir ask kadini zanneden sığ gold digger'larin; b2 ingilizceli bir vitaminsizin özel jet ve tekne fotograflarini görünce devreleri yakip, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez umuduyla kisi basi birer ferrari parasi kaptirmasini anlatan saheser netflix belgeseli.

    puhahah, gülerken kacirmayim diye 4 defa durdurmak zorunda kaldim izlerken. cüzdanini unutan is arkadasi ögle yemegi icin borc istese, stresten kan ter icinde kalarak 10 euro verirler, zengin zannetikleri bir dızoya yagdirmislar masallah...

    kadinlarin eger belli kosullar saglanirsa*, o kati kurallarini nasil da rafa kaldirdiginin cok güzel örneklerinin oldugu belgesel.

    bakmayin siz cogu kadinin ben ilk bulusmada sunu yapmam buna karsiyim edebiyatina... anli sanli bu netflix belgeselinde birinci elden dinlediklerimize göre, denkleme özel jet ve four seasons'da suit oda atilinca, ex'inizi getirdiginiz ilk bulusmada dahi hersey mümkün oluyor bir anda.

    (bkz: #132970255)

    edit: basliga ve mesaj kutuma, erkek üzerinden sinif atlamayi kendisine kazanilmis hak gören gold digger savunuculari sinek gibi üsüstü yine. bak canisi, bir kadinin tamamen kendi denyolugu ve ac gözlülügü sonucu ortaya cikmis “ava gidip avlanma” temali eglenceli* bir belgesel hakkinda fikir belirtmek, bir erkegi hemen, incel, magdur suclayici, patriarch ya da bakir bir kadin düsmani falan yapmaz.

    bu zamana kadar gayet elegant yerli-yabanci kadinlarla cok güzel iliskiler yasadigimiz da oldu, basta soguk nevalelik yapip alman mali coupe arabayi görünce dibi düsenlere geregini yaptigimiz da... yani baska kapiya yavrucum, “sizi hic sevmediler mi :/“, "sana hic bakmadilar mi?" tarzinda bir tek kendinizin kurabilecegini zannettiginiz özgünlükten uzak argümanlarinizla.
1073 entry daha
hesabın var mı? giriş yap