28 entry daha
  • filmin dvd'sinde çıkarılmış sahneler var. bu sahnelerden ikisinin neden çıkarılmış olduğu hakkında çok düşündüm ama hiçbir sonuca ulaşamadım. sahnelerin toplam uzunluğu iki buçuk bilemedin dört dakikaydı. ve bu iki sahne filmin akışını neredeyse tamamen değiştiriyor, o derece kilit.

    --- spoiler ---

    spoylır vereyim hatta. brad'in yavuklusu olan kız çakal redford'la önceden tanışıyormuş, sonradan konuşuyorlar eğer peşini bırakmasını sağlamazsan onu öldürteceksin gibisinden. sonra da başka bir sahne de tam kılkuyruk cia'ci hani odada konuşurlerken çakal redforda sürekli onu göt etmeye çalışır sorular sorarken "eğer kızın peşinden gideceğini bilseydin bunu bize söyler miydin" gibisinden bir soru soruyor. eleman da düşünüp hayır diyor ya. işte tam o arada, flashback oluyor ve çakal redford'la oradaki cia müdürü hemen solunda oturan elemanla konuşması ekrana geliyor. bir punduna getirip çinlilere yem atalım gibisinden. redford da o zaman kızı atarız üstlerine diyor. ama bizim bishop peşinden gider gibi bir şeyler söylüyor. yani bizim müdürün olaydan haberi varmış. bu iki sahne hikayenin akışını değiştirebilecek kadar kilitken, neden atılmış anlamıyorum.

    --- spoiler ---

    bir de o binayı hakkaten patlatmış ibneler, orta doğu ya patlatın amına koyim. sıkıysa onu abd'de patlatsaydın ya. izin vermezlerdi tabi orda.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap