4 entry daha
  • evime ayakkabısının arkasına basa basa gelebilen, gecenin bir yarısı pijamamla dvd almaya kapısına dayanabildiğim..
    saygıdeğer yürik beylerinin beni ısırmasından, rahatsız etmesinden tedirgin olan; yüriki sevdiğimde hiç lüzumu yokken bana teşekkür eden..
    arabamın yan koltuğunda oturmasından büyük şeref duyduğum, kendisinin her yerde, her zaman şarkı söyleyebilmesine hayran kalmaya ve dinlemeye bayıldığım ve de bir terslik olmazsa gelecek elli yıl boyunca da kendisi şarkısını icra ederken "arkadaşınızın sesi çokgüzelmiş" tebriklerini kendisi için toplayacağım..
    kendisinin izlememe vesile olduğu yumurta filmi ilen yeşil ay propogandama ara vermek zorunda kaldığımı, gidip bir paket sigara aldığımı fakat bundan büyük bir sevinç duyduğumu çünkü hakkaten sigarayı çok özlediğimi söylemek istediğim..
    aynı zamanda paketim bittiğinde ayların yeşiline geri döneceğimi haber vermek istediğim..
    insan yaşamının en kötü zamanlarından olan ergenliği beraber atlattığım..
    takım tutmadaki hevesimi ve o bahsinde bile sinirle dolabildiğim takıma karşı olan nefretime üzüldüğünü gördüğüm, zannediyorum ki bütün bunları bana yakıştıramayan, fakat üzülmesine lüzum olmayan zira kendisini bir daha bu konularla haşır neşir ederek üzmeyeceğim, bütün bunlardan kendisini habersiz tutacağım..
    sabaha karşıları sessizce oturarak karşılasak da o sessizlikte ve gene olarak yanında hep huzur bulduğum..
    fevkaladenin fevkinin bin kat üzerindeki, bin yılda bir dünyaya teşrif eden insanlardan, en muazzamın muzundaki, istanbul'un denizsiz yapamayacağının güpegündüzün güneşi gibi bir kanıtı..
    beraber büyüdüğüm beraber yaşlanacağım..kim beş yüz milyar isterdeki telefon hakkım..
    arkadaşım olmayan ve de olamayacak olan..
    öz kardeşim olsaydı, kendisinden daha mükemmeli olamayacaktı, ondan ayrı anne babalardan gelme kardeş olduğumuza daha çok sevindiğim..
    en basit haliyle, kardeşim..
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap