aynı isimdeki diğer başlıklar:
7 entry daha
  • yeni bolumlerini iple cektigim dizi. bana biraz homecoming'i hatirlatti, ama ondan cok cok daha iyi olacakmis gibi, bakalim.

    ozel hayatimizda bildiklerimizin is hayatimizda uzerine calistigimiz seylerin icerigi ya da calisma tarzimizla etkilesime gectigini dusunup, bunu onlemek adina calisanlari uzerinde bir hafiza ayirma teknigi kullanan seytansi bir sirket var. calisanlar sirkette calistiklari surede, (gunun o 8 saatlik kisminda) ozel hayatlarina dair hic bir sey hatirlamiyorlar, daha cok episodik hafiza kisminin ayrilmasi gibi ama diger islemsel bilgileri yerli yerinde. isten cikinca da is yerinde ne yaptiklarina dair elle tutulur bir sey hatirlamiyorlar gibi.

    --- spoiler ---

    is yerinden cikinca unutmalari gereken bir is yapiyor olmalari, bilgisayda akan sayilarin calisanda bir duygu uyandirmasi ve bunun bir sifre cozme yontemi olarak kullanilmasi, ayirma isleminin -sanirim- yan etkisi olarak sanrilar gorme, sirketin bir takim ilginc ilac, deney vb. islerle ugrasmasi, hayattaki acilar ve bu aciya dayanamama korkusunun kisiyi geri donulmez secimler yapmaya zorlamasi gibi oldukca fantastik, merak uyandirici bir senaryosu var.

    --- spoiler ---
495 entry daha
hesabın var mı? giriş yap