271 entry daha
  • yaklasik 5 senedir falan stalk ediyorum kendisini.. deviantarttan buluyorum, sozlukten konusuyorum, ne bileyim popomundoda sey ediyorum, blogunu bulup yunus annesi oluyorum, facebook falan filan... hatta bi ara yonja bile vardi.. neyse

    kendisini tanimam etmem.. ama herkese "ne kadar cok iyi anlasioruz ne kadar ortak şeysimiz var" ayarini cektigini görüp üzülüyorum.. "uur ne kadar ortak seylerlen ilgileniyoruz" kelimesindeki uur'u degistirip 154 kisiye daha soyledigini farkettim mesela bugun.. nasil bir cok yönlülük bu anlamak mümkün degil. ki hakli da.. herkesle cok ortak yönü var.. zira cheja dedigin insan bir sinifta "yunanca bilenler ile" "ingilizce bilenler" ve "anadili türkce olanlar" kümesinin kesisim noktasindan ibaret.. bir de yunanca bilip voleybol oynayanlar falan var.. venn'in kendisi bizzat gorse agzi acik kalir.. hatta o şaşkinlikla geri geri giderken tramvay altinda kalip vefat eder (inceden verdim gaudi gondermesini.. hani cheja basligina yaziyorum ama ben de bos degilim mesaji olsun die)

    ha bu arada yannis anlasilmasin.. tersi cok pis.. gecen frag'ini acikladi mesela "valla uurcum 'selam cok ortak yonumuz var gibi' diyerek gelen 6 kisiye tükürdüm, 4 üne tokat attim, 2 sini yaşamaya pişman ettirdim" gibi bişiler soyledi.. dogrudur yapmistir.. yani çok yönlüyse de, cok kisitli bir azinliga cok yonlu.. en basinda elitist.. bana entry yazsa ben de o elit kitledenim dicem ama yazmadigi için bişi diyemiyorum şimdi..
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap