5 entry daha
  • bursa menşeili kardeş klon sözlükten biraz daha fazla bilgi edinebildiğimiz festivaldir.

    http://www.uludagsozluk.com/…ursa-vosvos-karnavali/

    atatürk kent ormanında yapılacakmış, sanırım festival için uygun olabilecek bir alan. hakikaten duyurulan tüm sanatçılar katılırsa bursa'yı birkaç on yıl ileriye taşıyacak etkinlik olacaktır. şimdiden organizatörleri tebrik etmek gerek.

    edit: yapılan küçük bir internet araştırması* olayın düzmece olma ihtimalini güçlendirmektedir. zira faithless bu sene turneye çıkmıyor. megadeth de temmuz ayı için henüz bir konser bilgisi girmemiş sitesine.
    ayrıca belki de adamlar afişe koydukları isimlerin şarkılarını çalacaklarını kastetmişlerdir vosvosların stereo çalarlarından, biz abarttık gaza geldik durduk yere.

    edit-2: biletix sitesinin pek yakında bölümünde tanıtımı yapılıyormuş, yeni farkettim.

    http://195.87.222.97/yakinda.htm?id=127

    edit-3: güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre organizasyon ekibi hayli iddialı konuşuyormuş. duyurulan grupların tümünün geleceği, hepsiyle anlaşmaya varıldığı şeklinde açıklamalarda bulunuyorlarmış. ayrıca organizasyona katılan vosvos sahiplerinden ücret alınmayacakmış, şimdiden böyle bir arkadaş bulmakta fayda var sanırım.

    edit-4: sitesindeki linkler çalışmaya başlamış olan festivaldir. lakin henüz konser programı netleşmemiş görünüyor. karnaval alanı ürünlü gençlik kampının yanı olarak belirtilmiş.

    edit-5: an itibariyle* sitesinin açılış sayfasında iddialı bir şekilde megadeth ve faithless şarkılarından oluşan bir flash ile karşılaştığımız site. yalnız akabinde gelen katılacak sanatçıların yer aldığı afişteki isimlerde sayıca azalma göze çarpıyor. dikkatlice baktığımızda; daha önce bu listede yer alan mor ve ötesi ile özlem tekin & badem'in ortadan kaybolduğunu görüyoruz. umarız ilerleyen zamanlarda listedeki diğer grupların akıbeti de benzer şekilde olmaz. bunun yanında organizasyon ekibi 19 haziran'da etkinlikle ilgili detaylı açıklama yapacaklarını duyurmuşlar. beklemedeyiz.

    edit-6: turkrock.com forumunda "megadeth gelmez olum"culara bir cevap gelmiş organizasyonun başından. aktaralım;

    "arkadaşlar,

    bursa da 11-12-13 temmuz 2008 tarihinde yapilacak olan vosvos karnaval kapsami içerisinde megadeth konseri yapilacaktir. bu konser hakkida asilsiz çok fazla eleştiri var. sanirim kimse inanamiyor. fakat ilk ve en yetkli kişi olarak ben bora bozankaya,size sadece şunu belirtmek isterim. sözleşme yapildi,uçak biletlerine kadar, istanbula saat kaçta ineceklerine kadar,onlari karşilayacak ekipte hangi arkadaşlarin çalişacağina kadar herşey tamam.

    bilginize...

    onalti project"

    http://www.turkrock.com/post1474836.html

    edit-7: mahallemizde gördüğümüz ilk tosbağa sahibi elemana "hoca atla arabaya beleş festival var, yakıtı da dert etme onlar karşılıyor." dememize neden olacak açıklama yapılmıştır. aynen aktarıyoruz.

    "1- opet ile sağlanan anlaşma doğrultusunda bursa vosvos karnaval’08 organizasyonumuza bireysel veya toplu vosvos katılımlarında, belirtilen tarihe kadar önceden kontakt kurulması halinde araç başına hatrı sayılır miktarda benzin sponsorluğu sağlanacaktır. sağlanacak benzin miktarı en geç cumartesi günü tarafımızdan açıklanacaktır.

    2- bursa vosvos karnaval’08’e gelecek hiçbir vosvos’tan ve araç içerisindeki içerisindeki katılımcılardan karnaval alanına girişte ücret talep edilmeyecektir.

    bunun yanı sıra araç sahibine girişte verilecek ve miktarı tarafımızdan belirlenecek olan bedelsiz kullanım hakkıyla karnaval alanındaki “şişme oyunlar, lunapark, adrenalin oyunları gibi karnaval aktivitelerinden” (bunjee jumping hariç) ücretsiz faydalanabileceklerdir. organizasyonumuzda konserler ücrete tabi değildir."

    edit-8: organizasyonu yapan arkadaşlar vosvosuyla gelmeyip konserlere katılmak isteyenlere de çok komik sayılabilecek derecede cüzi fiyatlara bilet satacaklarını söylüyorlar. korkum; red hot chili peppers yerine red not chili peppers grubunun gelişine benzer şekilde, megadeath ve fatihless gruplarını sahnede görmektir.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap