2 entry daha
  • kadının yanlış bir baba adayıyla karşı karşıya olduğunun, içgüdülerinin doğru işlememiş olduğunun bir göstergesidir hamileyken aldatılmak.
    bir aile kuruyor olmasına o kadar da aldırmayan, sorumluluklarını bir anda silip atabilecek, sabırsız ve kısmen de iradesiz erkek davranışı karısı hamileyken gidip bir başkası ile birlikte olmak.

    her aldatılma hadisesinin arkasından "şimdi tek suç erkekte mi yani?" denilir.. normal koşullar altında "kıçım ağrıyor, başım ağrıyor" gibi binbir türlü bahaneyle ortalarda gezen, suratı asık, devamlı mutsuz ve karşısındakinin canını sıkmaktan öte hiçbir faydası olmayan bir kadın, bu mantığa göre aldatılmayı bir nevi hak ediyor olabilir (- ki bu durumda bile aldatmaya ne gerek var, ayrıl gitsin; babası fabrikatör ve size bir servet bırakacak falan diye mi birliktesin bu kadınla?). peki yine bu mantığa göre hamile kadının ne suçu vardır? o dokuz ay boyunca sizin için yapabileceği ne vardır? aldatılmayı hak edecek ne yapmış olabilir? hoş, aldatılmayı kim hak ediyor..diyecem, ama konu dağılıcak o zaman.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap