6 entry daha
  • bana çok enteresan gelen bir durumun baş kahramanı.

    çok uzun değil bundan sadece 3 sene önce, gönderdiği başvuru formu seçildiği için bir tv yarışmasına katılma hakkı kazanıp, senin benim gibi bir insan statüsünden tv yarışmacısı statüsüne yükselen bir kişiydi uğur pektaş. yarışma sonrasında halkın ve yapımcıların dikkatini çekmiş olacak ki -ki neden çekmesin eli yüzü gayet düzgün, üstelik de efendi kişilikli bir insandı- çeşitli dizilerde oynayarak bir basamak üste tv dizisi oyuncusu mertebesine de yükseldi. fakat allahın nasıl sevgili kuluysa artık yapımcılar bu abinin karşısına bir dizide gamze özçelik'i* koydular.

    ha gamze özçelik'in de benzer bir ünlü olma hikayesi yok mudur? vardır tabii ki, o da annesinin karnından celebrity doğmadı herhalde.. neyse mevzu ünlü olmak da değil zaten.

    bence asıl ilginç olan, kendisinden seneler önce medyatik olmuş bir insanla, belki de zamanında onun* büyük bir hayranıyken (türk filmine gel) sadece bir adet başvuru formu sayesinde bugünleri görebilmiş olmasıdır. (bu noktada hayalgücüm sayesinde entry biraz romantik kız filmi/ türk filmine döndü evet) belki de uğur pektaş o başvuru formunu doldurmasaydı, şu an evli olmalarını geçtim, tanışmış bile olmayacaklardı.

    işte bu yüzden nezdimde (ve kendi yazdığım hikayede), uğur pektaş allahın sevdiği kuludur, çok şanslı ve çok ütopik biridir.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap