14 entry daha
  • *var olan en guzel (ve sirin) ask hikayesi.. her pixar filminde oldugu gibi fazlasiyla komik, ama sonunda bogazinizi dugumleyebiliyor.. ayrica bana "eski model robot bile bir kiz buldu sen hala sap geziyorsun" mesaji aldirtti..

    wall-e pixar'in en eski projelerindendir; andrew stanton wall-e'yi toy story ile ayni zamanlarda yaratmis, monsters inc'e baslamadan evvel de bir daha bu "dunyadaki son robot" projesine gaz vermeye calismis, fakat bir "cg ask hikayesi" yaratmaktan cekindigi icin proje hep askiya alinmistir. en sonunda finding nemo'nun pixar'a kattigi teknolojik gelismelerden cesaret alip wall-e uzerinde calismalari baslatmistir (bu boyle biline)

    ben burtt ustanin tam potansiyelini gostermesi de cabasi, ki bence bu pixar'in bir seviye daha ilerlediginin kaniti: daha once dogru aktoru/aktrisi getirip onlarin sesleri ile bu "sihir" tamamlanirdi, ama burtt'un katkisi bunlarin hepsini gecmeyi basarmis.. pixar'in son ~15 yillik deneyimi ile gunumuzun en iyi ses tasarimcisi bir araya gelince wall-e bugune kadar yarttigi en orjinal, ve en sevilir dijital karakter gibi gorunuyor..
549 entry daha
hesabın var mı? giriş yap