27 entry daha
  • ben mi farklı bir film izledim anlamadım ama gayet de şukela olmuş bir bilim-kurgu polisiye filmi. hayvani hiçbir mantık hatasına da rastlamadım. hatta filmi beğenmemin en büyük etkenlerinden biri tüm olayların gerçekten de mantık içine oturtulması oldu. efekt olmadan da bilim-kurgu yapılacağını bize gösteren filmimizin oyuncu kadrosu süper. dennis quaid, james caviezel ve lostçuların yakından tanıdığı elizabeth mitchell rollerinde başarılı olmuşlar.

    --- spoiler ---

    filmin bir diğer artısı da geçmişde olan değişikliklerin geleceğe gayet mantıklı etkilerinin olması. ve bu da bizi acaba gelecekte nolacak sorusuna odaklıyor. radyo başında küçük şefin kendi çocukluğuyla konuşup, arkadaşına yahoo ipucunu vermesi hoştu. özellikle final sahnesinde baba oğulun jack shepard'la paralel mücadelesi ise filmin kurgusunun zirve noktasıydı. harika düşünülmüş bir fikir ve uygulama, emeği geçen herkesi alkışlıyorum.
    mantık hatası olarak; anne ölmeden gelecek değişiyor denmiş. güzel kardeşim, annenin ölmesine neden olacak olaylar başlayınca zaten gelişecek olayların sonuçları da otomatik değişiyor. frank bar tuvaletinde ehliyetini shepard'a kaptırdığı an annenin öleceği gelecek senaryosu işlemeye başlıyor, dolayısıyla da gelecekte annemiz bazı resimlerden kayboluyor.

    --- spoiler ---
91 entry daha
hesabın var mı? giriş yap