3 entry daha
  • bir insanlik trajedisinin kurbani.

    turkiye cumhuriyeti yasalarina gore agir cezalik suclarda gecerli olan 2 yillik tutukluluk suresinin 13. ayinda saglik nedenleriyle tahliye edilmistir.

    "bu adamin omrunden bir yil calinirken nerdeydi avrupa?? niye buna ses cikarmiyor?" diye feryat edenlere hatirlatmak borcumuz olsun:

    ayni avrupa birligi'nin 17 aralik 2004 kopenhag zirvesi oncesi masaklarindan sikica kavradigi 59uncu hukumetin 4 aralik 2004'te alelacele kabul ettigi ab uyum yasalari paketi'ndeki 5271 no.lu ceza muhakemeleri kanunu'nda degisiklik olmasa idi, kendisinin tutukluluk suresi 5 yil kadar olabilecek idi. avrupa nerede diye soranlara selam olsun.

    yok eger avrupa'dan istediginiz ne bileyim avrupa parlamentosu baskani'nin turkiye'ye gelip turk mahkemeler tarafindan teror orgutune finansorluk suclamasiyla tutuklanmis biri icin "serbest birakin bunu cabuk" demesiyse tek kelimeyle "masallah" derim. o zaman da "ne hakla bagimsiz turk mahkemelerinin isine karisiyor bu ab? somurge valisi bunlar !?" diye makadinizi yirtmazsaniz ne olayim.
172 entry daha
hesabın var mı? giriş yap